Astor Silas

Vandaag hebben we Silas opgehaald bij kennel Oet Grunnen.
Onderweg was ie heel rustig, maar eenmaal thuis bij ons begon ie wel wat te piepen. Maar nu is ie helemaal uitgeput en ligt ie lekker te slapen. Farouk doet net of er niks bijzonders is gebeurd, hij loopt met een boogje om Silas heen.
Nou ik ga nu maar even kijken of Silas al weer wakker is...
Groetjes, Lisa, Farouk en Silas

Hierbij enkele foto's van Silas. Het is moeilijk hem alleen op de foto te zetten want het is toch zo'n leuk stel! Silas is een heel rustige hond, vinden wij, maar zeer aangenaam in de omgang. Is niet vervelend met visite bijvoorbeeld, kan natuurlijk nog komen. Vorige week had hij blaasontsteking. Hij moest verschrikkelijk vaak plassen en hoewel hij al zindelijk was deed hij het natuurlijk een keer in huis.
Maar dat is nu ook weer verholpen. Het is net als met een 2e kind het gaat er zo bij door en het is een stuk makkelijker. Op de cursus moet hij nog niet veel van andere honden hebben. Daarom gaan we nu zondag 's morgens met hem naar puppyspeelhalfuur. Het wordt al een beetje beter. Maar als hij een grote hond ziet dan loopt hij weg of komt bij mij.
Farouk "speelt" best veel met hem nu. En probeert af en toe dominant over hem te zijn. Silas kan hem soms wel pijn doen met zijn scherpe tandjes, maar hij daagt Farouk dan ook wel erg uit. Het is erg leuk 2 honden.

Groetjes van Folgert Ina Miriam Lisa Farouk en Silas


 

 

We keken gisteren op de site van jullie en met name naar de foto van Brandy. Wij zien heel veel gelijkenis met Silas en zijn moeder. Vandaar deze foto, die willen we jullie niet onthouden. Het is een enorme boef zonder kwaadheid. Wel een pieper en een blaffer.

Met vriendelijke Groet,

Folgert Ina Miriam en Lisa

Astor Silas is op 4 Mei 2014 overleden.