Azzuro Benson

We hebben een heel erg goede terugreis gehad! Benson lag wel 40 min.op schoot met het vizier op de weg(hoezo geen schoothondje). Zelfs bij de eerste stop gewoon rustig in het restaurant onder de tafel gelegen(Leanne had een vooruitziende blik),plasje gedaan,water gedronken en weer op weg naar Enschede.
De laatste 15 min.deed hij verwoede pogingen om te mogen spelen, wat een spontaan hondje! Thuisgekomen kwam na enig gesnuffel al gauw de `Kroam`-visite opgang. Nadat deze drukte voorbij was en de kids in bed lagen(viel nog niet mee) hakte toen de stilte er behoorlijk in. s´Nachts heeft Benson geslapen in zijn bench, waar hij erg veel heeft gemopperd omdat hij hierin alleen lag. De eerste kapotte broek is ook al gescoord, dit vond Carleyn iets minder maar ja, t`is een pittig hondje zullen we maar zeggen.Jullie horen snel weer. Er is alweer 1 week voorbij en inmiddels heeft Benson 2 rechtopstaande oortjes, slapen doet hij nog wel veel.
Ook het zindelijk zijn gaat super, hij doet inmiddels alles buiten! Jullie kraampakketje vindt hij erg lekker, vooral dat stinkende oortje(bleh).´s Nachts gaat het na dag 2 perfekt, geen gejoel meer. Hoeft ook niet, want de buren zijn inmiddels op de hoogte dat Benson is gearriveerd. Aan de riem lopen vraagt nog wel enig doorzettingsvermogen, maar wat wil je na al die nieuwe indrukken. Niet geheel onbelangrijk is dat de kinderkledingzaak haar omzet ziet stijgen nu Benson in alle broeken/rokjes/pyama´s zijn vlijmscherpe tandjes zet.
Een aanmelding voor de puppycursus loopt daarom al Zo, dat was de 9e week van Benson en familie.


Tja, Benson is inmiddels 4 weekjes bij ons en blijkt een zeer leergierig hondje. Hij loopt aardig goed aan de riem, alleen de `cross-overs` zorgen soms bij het wandelen nog wel voor enig struikelgedrag van onze kant.

De puppycursus is nu een feit en de vooruitgang is reeds voorzichtig merkbaar. Het buitenspelen met andere hondjes vindt hij helemaal te gek! Net zoals de lange wandelingen in het bos die maken dat hij gesloopt
zijn bench opzoekt. Ook zijn we naar Zandvoort geweest, waar hij de zee wel heel overweldigend vond. Langzaam begon hij te ontdekken dat het water wel heel zout bleek en dat niet elke zwarte hond die voorbij kwam zijn moeder was. Na al dat geren in de duinen en op survival aan het strand moest Benson in de kinderwagen even uitrusten.
Verder mag je zijn eetgedrag rustig subliem noemen, waarna de uitlaattijden zeer constant zijn.
Een lekker vrolijk en spontaan hondje! Trouwens wat leuk om te zien/lezen dat het met Sepp ook goed gaat(nu de anderen nog)!
René,Petra,Leanne,Lauren,Carleyn en een lik van Benson.

Hier een berichtje van een inmiddels 4 maanden oude Benson. Zoals jullie zien is hij aardig slungelig aan het worden en heel erg speels. Een echte modderpoelzoeker is hij ook. Hij duikt het liefst in alle waterplassen die er maar te vinden zijn. Thuis is hij minder energiek en lijkt het wel een vloerkleedje, alleen bij het rammelen van de voerbak is het letterlijk aanvalluh!!!
Bij de puppycursus heeft hij er altijd erg veel zin en is het heerlijk om met hem te werken aan de commando`s. Op dit moment is hij zijn puppyvacht aan het verliezen en begint het blaffen ook al iets te lijken. Overmoedig naar andere honden is hij dikwijls ook, totdat deze ´m weer op zijn nummer zetten en `Superman` weer even ´Bambi´ wordt.
Kerstgroetjes van ons en een natte neus van Benson!

 

 

 

Zoals jullie op de bovenste foto kunnen zien is Benson echt een Big Benson nu.
Brandy heeft een echte kanjer voortgebracht, iets om trots op te zijn.
groetjes van ons allemaal.