Onze honden

We zijn in 1998 in aanraking gekomen met de Amerikaans Canadese Witte Herder, we hadden toen ook snel besloten dat dit onze volgende hond zou worden.

We hebben toen ook onze eerst A.C. Witte Herder aangeschaft Nina. De bedoeling was om met Nina ons eerste nestje te hebben, maar helaas
had Nina HD en was dus niet geschikt voor de fok. Nina is uiteindelijk 6 jaar geworden,
we hebben haar toen moeten in laten slapen i.v.m. vervelende ziekte.

In 1999 hebben we onze tweede A.C. Witte Herder aangeschaft Bo (Tessa van Hiemrod), Bo heeft aan alle eisen voldaan die de ZWHVN stelt in de fokregelementen. We hebben dan ook meerdere nesten gehad van Bo.
Bo is op 1 week na 13 jaar geworden.

Van Bo haar tweede nest hebben we een pup aangehouden dat was Lizzie Oet Grunnen, ook Lizzie voldeed aan alle eisen die de ZWHVN stelt in haar fokregelement en van Lizzie hebben we 3 nesten gehad. De laatste was in 2008 , Lizzie is 12,5 jaar geworden.


We hebben sinds mei 2005 een Oudduitse Herder over genomen van de kennel Of the Blond Nuns, zei heet Brandy Blossom van de Victory.
Brandy heeft 1 nestje gehad in 2006 , Brandy voldeed natuurlijk ook aan alle eisen van de DHCN om met haar te mogen fokken.
Ze is 13 jaar geworden, we hebben haar op 22-02-2017 moeten laten inslapen. 

 

 

 

 

 

 

 

MAUD

 

Tussen 2008 en 2011 hebben we een periode gehad waarin we geen nestjes hebben gehad, maar op 16 Juli 2011 hebben we Blanca gehaald bij
Kennel van de Witte Klaver zei is onze 4e Witte Herder, Blanca is goedgekeurd volgens de regels van de ZWHVN om mee te fokken.

Op 28 juli 2012 hebben we Maud opgehaald bij Molino's Hof zei is onze tweede Oud Duitse Herder, Maud voldoet aan alle regels van het fokregelement van de DHCN
We hebben van Maud in 2014 ons eerste nestje van haar gehad.

 

BRANDY