Over ons

We zijn 21 jaar geleden in contact gekomen met de Witte Herder ,en waren op slag verkocht. Onze witte herder was er dan ook snel Nina, en na een jaar volgde onze tweede Bo

We hebben van ons tweede nest een pup aangehouden, Lizzie. Zij is onze derde Witte Herder.
Onze tweede hond Bo (Tessa van Hiemrod) en ook onze derde hond Lizzie Oetgrunnen voldoet aan alle eisen die de WHVN stelt in haar Fokregelement.
Klik op de verschillende nesten om te zien hoe het met de pups van de vorige nesten gaat.

We hebben sinds mei 2005 een Oudduitse Herder over genomen van de kennel Of the Blond Nuns, zei heet Brandy Blossom van de Victory .Brandy heeft op de Lage Landen Show 2005 de titel Lage Landen Kampioen behaald.

We hebben op 16 Juli 2011 Blanca gehaald bij Kennel van de Witte Klaver zei is onze 4e Witte Herder, Blanca is goedgekeurd volgens de regels van de ZWHVN om mee te fokken !!

28 juli 2012 gaan we Maud ophalen bij Molino's Hof zei wordt onze tweede Oud Duitse Herder. Maud heeft in 2014 en 2015 haar eerste en tweede nestje gehad, kijk bij de nakomelingen hoe het met de pups gaat.

Op 20 Oktober hebben we ons vierde Oud Duitse Herder nest gehad het was het derde nestje van Maud , kijk bij de nakomelingen pagina om de te zien waar de pups gaan wonen en te volgen.

Klik op onze honden om ze allemaal te zien.

We hebben met veel plezier al 7 nestjes Witte herders gehad en 4x een nestje van de Oud Duitse Herders.

Ook hebben we drie Main Coon katten erbij meer hierover is op de website Cattery Oet Grunnen te lezen.


  •