Fjodor

Fjodor is 03-03-2006 verhuisd naar Scheemda . hoi... hier een hele goede nachtrust gehad Fjodor was in het begin heel bang en had overgegeven in de auto maar na 2 uur was alles wel weer ok met hem, wou eerst niet eten dus hebben we pap klaar gemaakt nou dat lustte die wel toen met hem naar buiten geweest dat vondt die geweldig hij weet nu al hoe die van het trappetje af moet en wil de hele tijd naar buiten toen die buiten geweest was had die op het grasveld een poepje en een plasje gedaan een maal binnen begon die van zijn brokken te eten en nu is die erg rustig maar gisteravond was die helemaal wild en wou die alleen maar spelen nja alles goed met Fjodor bericht nog wel over de rest ciao suzan + familie ,pootje van Fjodor (ps. de katten vinden hem maar raar en eng ) hey.. alles goed hier fjodor slaapt geweldig 's nachts zijn vannacht niet één keer wakker geworden, hij eet goed en vindt het heerlijk om buiten op het gras in de sneeuw te spelen, heeft een paar ongelukjes in huis gehad maar de rest doet hij toch wel keurig buiten en is helemaal niet bang meer, (had gister zowat de kat in de gordijnen hangen ) en heeft ook al buiten kennis gemaakt met 2 andere honden was die ook niet bang voor hij is nu aan het buiten spelen met zijn bal (die wil die niet meer afgeven is er helemaal gek mee )

groetjes suzan + familie


hey...!! het gaat heel goed met fjodor, eet veel en drinkt goed. Is zaterdag naar puppy-speeluurtje geweest vond tie super.Was meteen al de dominante hond aan het spelen en was helemaal niet bang. Maandag naar de dierenarts geweest voor een spuit. Was al 10 kilo en 34 cm. Dus gaat super met hem, verder dachten we dat tie vlooien had maar de dierenarts zei dat Fjodor zijn puppy vacht aan het kwijt raken was vandaar het bijten. Hij is de laatste nachten niet echt heel erg stil geweest, was nou aan het slapen in zijn bench in de bijkeuken, vond die niet zo leuk de hele nacht bijna aan het blaffen geweest. Woensdag wel goed geslapen, zal vast wel geweest zijn omdat hij woensdag ook naar puppy-cursus is geweest, waar die bezig is met het leren te gaan zitten. voor de rest steeds minder ongelukjes, geeft nou ook aan wanneer die moet maar wil eigenlijk alleen maar in de tuin wat doen en niet tijdens het lopen. De communicatie met de katten verloopt wat minder maar gaat nu weer wat beter, mag nu al wat dichter bij komen. Kreeg laatst wel een knal van de katten omdat die te dicht bij kwam nou hij wou eerst niet eens meer bij ze komen. voor de rest is het een super-lieve hond en heel schattig. groetjes fam.thomassen + Fjodor hallo, hier weer even een berichtje over fjodor. Alles gaat goed met Fjodor. Eet nog steeds goed en drinkt ook goed. Verder kan je hem bijna zien groeien, dat is niet normaal. Hij is nu al 37cm(ofzoiets) en 10kilo!! dat is al 2kilo meer dan vorige week!! Hij is superblij als die andere honden ziet en gaat daar dan vrolijk achter aan. Hij moet vanavond weer naar puppy-training. Verder is die nu zo goed als zindelijk en heeft hij al een paar dagen niks meer in huis gedaan. Samen met de katten vind hij echt heel leuk en vooral ze de stuipen op het lijf jagen door er achter aan te gaan. Maar de kleinste kat heeft er nou ook wel lol in en zoekt hem nou al op. Hij wil heel graag buiten zijn en vind het dan ook geweldig om achter het huis te zitten, heeft ook al een kuil gegraven(waren we niet zo blij mee). Van het weekend gaan we naar Winterswijk en Fjodor gaat mee, dat wordt nog wennen aan de auto en voor het eerst bij iemand anders slapen. Zal er nog wel verslag van uitbrengen. Groetjes Suzan + familie en Fjodor + de katten P.S. verder keek Fjodor vandaag een beetje raar op z'n neus, de kleine kat lag in zijn mand. dat vond die wel een beetje vreemd, maar joeg hem er niet uit.Hallo allemaal.

Nog even een mailtje over Fjodor. Het gaat wel goed. Maar hij sloopt veel. Laatst heeft hij zijn kussen die in zijn bens Lag kapot gemaakt. En nu ook al de slaapzak die in zijn hok lag. Maar hij heeft al 1 diploma. We hadden dit jaar weer een seizoen Plek op een camping. Daar in Grote Keten. Dat ligt vlak bij Den Helder. Daar gingen we bijna elke dag naar het strand dat vond Fjodor erg Leuk. Daar zwom hij voor de eerste keer. Toen was het erg warm. Maar een poosje geleden hebben we de caravan op gehaalt. Als Fjodor nu in een auto moet wil hij niet. Dan gaat hij echt op de grond Liggen. Dat is erg zielig. Maar om een lang verhaal kort te maken. Het gaat SUPER met Fjodor. Ik heb wat foto’s voor jullie. Die ik Heb gemaakt. Donderdag om 1uur ‘s nachts gaan we op vakantie. We gaan naar Frankrijk en Fjodor gaat mee. Suzan en ik Michelle Liggen dan te slapen en Fjodor ligt dan tussen ons in.