Belle Lotte

Hier een berichtje uit Julianadorp. Lotte heeft een hele goeie eerste nacht gemaakt. Toen we gisteren wegreden bij jullie vandaan had ze eventjes zoiets van... hm.... Maar de rest van de rit was ze heel rustig en lag ze lekker te slapen. Een maal thuisgekomen deed ze alsof ze er al jaren woonde. Ook de buurtkinderen

buiten kwamen op haar af, maar ze huppelde enthousiast mee. Ze is niet bang en heel erg makkelijk. We kregen al visite gisteravond en daar had ze zoiets van ik lig lekker zo. Even later stal ze de show. Ook haar zindelijkheid zit er al een beetje in Ze heeft vandaag voor het eerst in huis geplast en dat was nog onze schuld ook. Alles gaat dus prima en we zijn heel blij met haar!! Het gaat heel goed met Lotte. Ze is best wel zindelijk af en toe een ongelukje maar ze geeft het in principe goed aan. Ook op de gehoorzaamheidscursus voor pups gaat het leuk en goed. Ze houdt erg veel van water en is dol op knuffelen. We hebben haar opgegeven voor de Jonge Herderdag!!
3 e Prijs Jonge Honden Dag WHVN 2002 ! (Baby klasse) Wij zijn met Lotte op wintersport geweest (2005). Hier twee foto's van haar in de sneeuw.
Hallo, Wij zijn verhuisd met Lotte (nest 2002) van Julianadorp naar Wormer.

 Wij hebben in 2002 een witte herder uit uw nest mogen uitzoeken. Ik wil u bij deze doorgeven dat (Belle) Lotte op 22-11-2015 is overleden. Wij hebben al die jaren (bijna 14 jaar) enorm veel plezier met haar gehad. Zij was echt een superhond tot het einde. Nu zij is weggevallen, valt er een grote leegte in ons leven waarmee wij de komende tijd mee om moeten leren gaan. Gelukkig kunnen wij op veel goede herinneringen en fotoboeken terug vallen. Daarom wil ik jullie bedanken dat wij Lotte in ons leven hebben mogen leren kennen.
Mvg Raymon en Helma Borgman