Bo

Vanuit het verre Den Haag wil ik jullie even laten weten dat ik goed ben aangekomen. Ik heb wel heel veel meegemaakt vandaag. Na een hele lange rit naar mij n nieuwe huis heb ik heeeeeel veeeeel gezien. Eerst kwam ik langs een heel groot water. Volgens mijn nieuwe baasjes was dat de afsluitdijk.
Nadat we heel lang bij Amsterdam in de file stonden, kwamen er heel veel dingen uit de lucht naar beneden. Als ik goed geluisterd heb, waren dat vliegtuigen. Heel spannend dus. Om half 7 kwamen wij bij mijn nieuwe huis aan. Toen ik binnen kwam hingen er slingers(hadden de buren gedaan), met de tekst "welkom thuis Bo". Op de tafel lag een heel groot bot dat voor mij was bestemd(hadden de buren ook gedaan).
Toen kwam eerst Tommy naar mij toe, de kleine hond die hier ook woont. Na veel gesnuffel was ik door Tommy goed gekeurd. Toen kwam er nog een hond, groter dan Tommy, die mij ook kwam besnuffelen. Dat was DJ. Maar ook DJ vond mij heel erg leuk. Dus dat is goed geregeld he. Er woont hier ook een groot meisje, volgens mij is zij verliefd op mij. Ze heeft me heel veel geknuffeld. Toen gingen we naar een verjaardag.
Tommy en ik mochten mee. Daar hadden ze een heel raar klein mormeltje rond lopen.Een soort hamstertje. Maar al snel begreep ik dat dat ook een hond was.Nog kleiner dan ik, en zij groeit niet meer. Zielig he.
Nadat ik lekker gespeeld had, vond ik het voor vandaag wel goed. Ik ben lekker tegen de kachel aan gaan liggen, en ben gaan slapen. Toen gingen we weer naar mijn nieuwe huis terug. Ik ben eerst eens even op verkenning gegaan. Ik denk dat het hier wel gaat lukken hoor mamma Bo. Ik ga nu verder slapen, want ik heb zoveel meegemaakt vandaag en ben dus best wel moe.

Een dikke knuffel voor iedereen en ik schrijf snel weer hoe het in mijn nieuwe huisje gaat. Bo .